Saker jag rekomenderar: HÅR

Matrix total results Curl Schampo och Balsam :
De här två produkterna använder jag varje gång när jag tvättar håret. Det får mitt hår att känna sig mjukt och fräscht och det har en bekväm doft.Jag har ju för lockigt hår men det finns för de flesta hårtyperna exempel färgat och torrt hår.
Tangle teezer hårborste:
Den här hårborsten är perfekt för dig med tjockt och ett hår som alltid trasslar sig. Och den passar mig för att jag har nästan alltid ett tovigt hår.Men det gör inte speciellt ont att borsta håret när det är sådär trassligt. Den är också bra för att man kan stå i duschen och borsta ut håret och den är även bra för blodcirkulationen. Min kompis fick en sådan av mig i julklapp och är mer än nöjd. Finns i flera olika modeller och färger.
Goldwell Power whip sign 3:
Det här är ett skum som ger en bra volym, det blir inte stelt efter man har haft i det, och man kan forma håret som man själv vill och tycker .Hela familjen andvänder detta ungefär varje dag (inte djuren såklart;)
Jag brukar använda det så att lockarna blir finare och det är en behaglig doft. Håret känns inte lortigt som det kan göra av vissa skum. 

Den borsten vill jag verkligen testa!:-)

2013-12-03 // 16:44:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback