Poolhäng

Har precis kommit ifrån poolen och de är så sjukt varmt i den så det svalkar nästan inte. Jag ska snart göra iordning mig för att vi ska ut och äta på favoritresturangen Pizzeria number 1 eftersom att imorgon så går planet hem till Sverige igen. Så hörs vi när jag kommer hem :)

Mundomar

Först så vill jag säga att de är en riktig bloggtorka här på bloggen men de är för att jag inte riktigt har lust och tid, hoppas ni förstår de ;)
Men i alla fall förra veckan så var vi på en djurpark som heter Mundomar där de var mycket tropiska djur. Vi gick även och kollad på shower med papegojor, sjölejon och såklart mitt favoritdjur delfiner. Vilket är erat favoritdjur?
 

Middag på mydream

Tröja: Bershka (en spansk buktik)
Shorts: Cubus
Skor: Dinsko
Solglasögon: Ifrån marknaden

Spanien!

Idag så har jag provat att baka muffins och de blev faktiskt riktigt goda. Mamma bakade bullar men hon måste ha köpt fel mjöl så de vart torra, de är nämligen en hel djungel när man ska köpa mjöl här nere ;) Men igår så var vi vid havet och när jag badade så stack de till i tån så jag haltade upp till mamma och pappa, så vi gick till typ ett första hjälpen hus. Där sa han att de var en: spiderfish och att de inte var farligt utan jag skulle gå i den heta sanden så försvann det.Jag vart ju rädd att de skulle vara något farligt ;) Annars är allt bra :)
Hej ifrån Spanien!

Har de väldigt bra här i Spanien! Jag har precis varit och simmat i poolen eftersom att de är för varmt att springa och man vill ju träna lite iallafall. De är ungefär 32 grader i poolen så de svalkar nästan inte och i havet har jag också badat i. Hoppas ni också har de lika bra som jag har :)Packar

Nu håller jag på att packar för att imorgon drar jag ju till Spanien och till våran lägenhet där nere. Så att vi ska åka tåg ner till Arlanda imorgon på dan och planet går senare på kvällen. De ska bli så himla skönt att komma iväg även om de är fint väder här hemma. Jag ska ha med mig datorn och ska försöka blogga så mycket jag kan. Vi hörs! :)


Mina ansikts produkter

1. Är ifrån märket dermalogica (Daily microfoliant) och är som ett pulver som man blandar med vatten och får som en skrubb. Jag tycker att den är hur bra som helst och får bort finnar och sminket.
2. De här är en rengöring ifrån Oriflame i serien Pure skin och luktar typ Apelsin. Den här får huden att kännas mjuk och fräsch. Den tar också bort orenheter som man har i huden. Men om man vill få bort finnar och annat i ansiktet så är dermalogican bättre tycker jag.
3.  Det här en skrubb som också kommer ifrån Oriflame i samma serie. Den brukar jag använda när jag duschar (inte varje gång men någon gång i veckan) och den får bort blemmor och pormaskar.
4. Även denna produkt är ifrån Oriflame i samma serie. Jag tar lite ansiktsvatten på en bomullspad och sveper över ansiktet och får då bort porer. Så den gillar jag verkligen.

Sommarvärme

Nu de senaste dagarna så har de varit riktig sommarvärme. Så att idag har jag och en kompis varit vid dammsjön och badat och solat. De var första gången iår som jag badade i en sjö men de var iallafall riktigt skönt i vattnet. Hoppas ni också njuter utav värmen precis som jag gör :)Snart så...