Premiär

De här två dagarna har jag bara varit med kompisar. Jag har till och med premiär badat för i år. Först i dammsjön och sedan i mossby, så två gånger. Igår var jag med två kompisar och sov i tält inatt på min kompis gård. Jag provade min nya sovsäck för första gången den har legat i garderoben och inte kommit till användning. Imorgon ska jag också vara med kompisar och sova över ,fast inte i tält ;) Imorgon blir det en ganska tidig morgon så godnatt :)


Bättre dag

Inatt blev det inte så mycket sömn, jag vaknade vid tre och mådde väldigt dåligt
och kunde inte somna om. Så jag tittade på en film.Idag har jag mått lite bättre men inte helt bra men jag och mamma åkte till Borlänge ändå. Jag hittade bara ett par shorts på new yorker, kände inte riktigt för att handla. Hoppas det blir mer sömn inatt, godnatt :)


Kvälls promenad

 
 
Varit på en kvälls promenad i byn och imorgon väntas shopping i Borlänge
med mamma :)

Nytt liv..

Igår vart jag klar med en stol som jag har målat. Jag började egentligen med att slipa den i höstas.
Sedan har den stått i garage under vintern så kom jag på att jag började med den så igår vart den klar. Jag grundmålade den en gång och målade två men det som var jobbigaste var att slipa bort den gamla färgen ;) Det
finns egentligen två till stolar men båda var trasiga. Jag ska ha den på mitt rum och att ställa dvd på. Men jag är riktigt nöjd :)
 

 

Midsommar!

Hoppas att ni haft en bra midsommar! Vi var hemma hos ett par vänner som inte bor långt ifrån oss så vi cyklade dit. Charlie fick vara hemma hos min mormor i Säter. På midsommardagen skulle vi på 50-årskalas, senare kom de vuxna på att det skulle gå ner i Säterdalen så min kusin skjutsade hem mig och Charlie. Så igår gjorde jag inte något speciellt var mest trött för det vart lite sent ;)
Fick en kommentar av någon som undrade vad Charlie var för ras, och han är en Shih Tzu. Jag blir jätte glad när ni kommenterar. Kram Linn :)


Glad midsommar!


Folkvagnsbuss!

Jag har själv gjort den på slöjden i skolan :)
 

Äntligen!

Vi har beställt ett par svarta ballerinaskor i märket svea och som ni kanske vet så
älskar jag verkligen det märket. Vi beställde först i storlek 37 men de var för små så de skickade mamma tillbaka. Så idag låg mina 38or i brevlådan.Jag ska bara gå in i de och jag är så nöjd.
 
 

Hejsan svejsan!

Den första dagen på sommarlovet var jag med en kompis som sov över hos mig. Idag har jag dömt en cup för mindre barn som spelade 5-manna. Det gick bra men jag var jätte nervös innan. Men när matchen startade gick det över :) Imorgon ska jag också döma en match men den är jag inte alls nervös för. Ska snart släcka så god natt :)


Sommar

Nu tycker jag att det är sommar på riktigt när jag har fått sommarlov. Det var avslutning i Säterdalen, där fick jag även mina betyg och jag är riktigt nöjd med dem. Sedan kom mamma och hämtade mig då vi åkte till mormor och fika. När jag kom hem har jag bara solat på altanen. Det jag ska göra under mitt sommarlov som jag vet nu är att jag åker till Spanien och ska spela dalecarlia cup, sedan blir det väl att vara med kompisar och sånt. Det känns som att det här 10 veckorna kommer gå riktigt fort. Ikväll är det fotbollsträning.


2 dagar

Nu visar nedräkningen på mobilen bara 2 dagar kvar till sommarlov. Det ska bli så otroligt skönt. Första året på högstadiet gick jätte fort och har varit hur kul som helst. Imorgon är det bara halvdag.Efter skolan går jag och mina kompisar på restaurang sen ska vi gå hem till en av kompisarna och fika. Sedan ska jag gå hem till mormor för att då har min kusin skolavslutning. Ha det så bra! Bjuder även på två bilder ifrån helgen :)


Nationaldagen!

En sådan fin dag det varit idag och det passar ju bra för att det är ju Sveriges nationaldag. Själv så har jag inte firat den med något speciellt. Igår kom min kusin och sov över hos mig för mina päron skulle bort. Jag började denna dag med att åka på den sista uttagningen till dalalaget. Sedan när jag kom hem gjorde jag en kladdkaka, fick formen i julklapp men har glömt av att jag fick den.Hoppas det blir en lika fin dag imorgon, godnatt :)


Helg

Jag tog redan helg igår ,så idag har vi hemfrilufsdag för att alla sexor som ska börja nästa år på skolan ska träffa sina nya klasser. Jag kommer ihåg förra året hur grymt nervös jag var. Så idag ska
jag gå på promenad och hjälpa mamma på salongen. Men då får jag gå ensam för att Charlie är hos mormor. Efter skolan igår åkte jag och mamma in till Falun för jag skulle till tandläkaren och så gick vi på stan där i Falun. Ikväll är det match igen och jag vet faktiskt inte om jag ska stå i mål idag också. Have a nice day :)


Söndag

Igår klippte pappa gräset runt lekstugan eller Lill stugan som den nu heter. Så jag gjorde rent kossan och grodan som har stått där utanför och satt ut en plast blomma, så nu ser de så fint ut där. På kvällen grillade vi. Idag har jag varit med moster,mormor och kusinvitamin till kupolen hittade en t-shirt, shorts och ett passande linne :) Imorgon är det skola igen vi hörs!


Ett halvår...

Idag blev Mickan ett halvår, så stor hon har blivit sedan hon flyttade hem
till oss, för då var hon inte stor.