Förr eller senare exploderar jag

Nu har jag läst ut boken och ikväll ska jag och min kompis Elin gå och se den på bio. Jag hoppas verkligen att filmen är lika bra som boken var.Har ni sett eller läst den och vad tyckte ni om den? För er som inte läst boken kan jag rekommendera den. 

3 bilder på mitt rum

 

Mina iPhone skal

Här är alla mina 16  iPhone 5 skal. Jag har haft två till men de kastade jag för jag gillade de inte och ena tappade färgen.

Tisdag

Idag så har jag och en kompis varit på kupolen där jag bara köpte en present. Föresten har ni några idéer om vad jag kan blogga om nu när jag har sommarlov? För de blir ju lite tråkigt om jag bara ska blogga om min vardag då dagarna blir ganska lika varandra ;)

Midsommar!

Hoppas ni har haft en bra midsommar. Jag har firat midsommar med en kompisar, familj och ätit gott. Sedan så har jag också tittat på fotbolls vm och jag hejade på Spanien med eftersom de inte gick så bra för de så vet jag inte riktigt vilken lag jag hejar på nu ;) Tittar ni på VM och vilket lag hejar ni på? :)

Äntligen!

Nu sitter vi i bilen påväg till Stockholm och jag är verkligen hur taggad som helst! :)

Helg!

Hejsan, hoppas de är bra med er! Imorgon så är vi lediga eftersom att de är nationaldagen då jag och mamma tänkte åka till kupolen så att jag ska få göra en synundersökning eftersom att i Augusti fyller jag 15 och ska ta am-kort. Resten av helgen ska jag inte göra något speciellt utan bara ta de lugnt. Vad ska ni hitta på att göra under helgen? :)

Maj favoriter

Nu är månaden maj månad slut och nu är sommarmånaden juni här. Så att jag tänkte visa er mina favorit produkter som jag använt i maj och typ april också.
Min duschcreme i doften mango och papapaya ifrån serien I love. Den luktar så himla fräscht och gott.
En skrubb till ansiktet ifrån Oriflame.
Min enda Victoria Secret body mist som heter pure daydream och luktar så himla gott och lagomt sött tycker jag iallafall ;)
Ett rosa essie nagellack som passade perfekt till våren och nu till sommaren.
De här måste nog vara den bästa produkten och den tar bort mascaran hur lätt som helst, de svider inget i ögonen och man behöver inte typ gnugga bort alla ögonfransarna för att mascaran ska försvinna.