Charlie & Mickan


Premiären

Första dagarna på höstlovet har varit hur bra som helst. Igår var jag för första gången in på nya IKEA i Borlänge då jag köpte en klädroller och en blomma. Men 
det blev Ikea idag också faktiskt då jag köpte fyra kuddar till mamma. Jag tycker att det är så coolt att Borlänge har blivit så stort bara när ikea kommit. Men imorgon ska jag faktiskt bära ut mina möbler, för på torsdag morgon ska jag och mamma åka köpa färg eller tapeter till mitt rum. Jag har inte bestämt mig änn vad jag vill ha. Det blir att byta möbler (inte sängen) till lättare förvaring där jag kan ha smink och allt som man behöver ;)Jag har också gjort ett fynd inne på Bikbok en sjal för endast 45 kronor.

En promenad

 
 
Favorit stället i skogen ♥

Höstlov!

Hej på er! Nu har jag äntligen fåt höstlov så skönt att vara ledig en vecka slippa gå upp tidigt, inga läxor och bara ta det lugnt. Efter skolan åkte jag och mamma till Mora för att gå på Cubus där jag köpte tre tröjor och ett par gosiga strumpor. Så imorgon kommer mina tjejkompisar hit och sover över det ska bli så kul. Och idag öppnade ju Ikea i Borlänge men jag var faktiskt inte dit men pappa var där ;) Ha en trevlig helg! :) 


Den är fixad...

Nu har jag inte längre någon spricka på min iPhone längre. Idag efter skolan åkte vi till Avesta och lagade den. Så skönt att inte ha en trasig telefon längre. Så imorgon ska vi åka och hälsa på ett gymnasium med skolan. Sedan ska jag och mamma åka och handla för på lördag ska jag ha tjejkväll för mina kompisar :)
Som ny! ;)


Konfirmation och annat!

Hej vänner! 
Det är mycket just nu, det kanske ni har märkt. Konfirmationen har börjat och det är ju alltid mycket i skolan. I helgen har jag varit på tjejkväll som var hur kul som helst, förutom att jag har spräckt hela min framskärmen på mobilen Men det ska vi fixa så fort som möjligt! Och i söndags var jag på min första gudstjärns ever med konfirmationen. Godmorgon!
Tre höstbilder


Löven är så fina just nu när det är höst och det är ju extra roligt att fotografera tycker jag. De här bilderna är tagna med
min iPhone så det är kanske inte i bästa kvalité. 

New shoes!


Ett par nya höst och vinter skor ifrån Dinsko för 499 kronor