Måndag

Idag så har de varit en helt vanlig Måndag med skola och fotbolls tränning nu på kvällen. Men imorgon ska hela min klass vandra ungefär 1,6 mil så att de ska bli kul. Hoppas att de blir lika bra som förra året vi gick. Jag tycker de kan vara lite mysigt att ha med sig matsäck och vandra sådär i skogen :) Så godnatt!

Söndag kväll

Hej, hoppas att ni haft en fin helg. Själv så har jag inte gjort så mycket, idag så spelade jag match och sedan så har jag pluggat för AM-kortet. Eftersom att på fredag fyller jag femton, jag tycker nyss att jag fyllde fjorton men förra året så var jag sjuk på min födelsedag vilket var väldigt tråkigt, hoppas jag klarar mig igår men de tror jag ;)  

Slut på sommarlov

Hej, i måndags började skolan igen för mig så att jag har nästan gått i en vecka. De är skönt att komma in i sina gamla rutiner igen. Sommarlovet är slut och de känns även som att sommaren är slut, jag fryser typ hela tiden och så fort jag kommer hem ifrån skolan sätter jag på mig en stor och gosig tröja. Känner ni också att hösten är på gång?

Divergent

Den här filmen gick på bio nu i mars och det handlar om att samhället där Beatrice bor är uppdelat i grupper som kallas falanger och när man fyllt sexton måste man välja någon utav dessa falanger. Man måste också göra ett test innan man väljer och de visar sig att Beatrice är typ unik och får inte berätta det för någon. Filmen påminner väldigt mycket om Hunger games. Huvudpersonerna är skådespelarna Shailene Woodlev och Theo James. Kategorin på filmen är: action, äventyr och romantik. Jag gillar inte action filmer men denhär gillade jag verkligen eftersom de var ju lite romantik med också ;) Så de rekommenderar jag verkligen att ni ska se och den finns att se på exempel: Swefilmer eller dreamfilm. 


Augusti

Nu är jag hemma igen (kom hem sent i fredags kväll). De är skönt att åka bort men de är minst lika skönt att komma hem speciellt till sin egna säng och såklart Charlie och Mickan som jag saknat så mycket. Augusti är ju här då man oftast brukar äta kräftor och de gjorde vi igår, jag tycker att de är så gott, gillar ni kräftor?  Men de händer ju mycket annat i Augusti för mig, på måndag ska jag på AM-kurs, skolan börjar igen och jag fyller år i slutet utav månaden.