Sovstil!

En sovstil som Charlie har tycker jag inte ser speciellt skön ut. Hoppas ni haft en bra fredag för det har jag haft, grillning och sett på kusins fotbolls match :)


Summer

 
 

Check!

Stor städning i garderoben och rensa på rummet är nu klart. Så nu har jag lagt in de mesta av
sommarkläderna i garderoben. Har även hunnit med att varit ute och
fotat medans solen är framme men det bilderna får ni se imorgon ;)
Det är ju faktiskt fredag imorgon om ni missat de och bara 13 dagar kvar till mitt efterlängtade sommarlov. Nu ska jag gå ner och göra mig något att äta så hörs vi!
 
 
 

Sova i handfatet


Härlig vinst!

Vi vann med 3-0, och vi var klart en värdig vinnare tycker jag. Jag stod i mål andra halvleken men jag fick inte alls många skott på mig, typ tre men det kallar jag inte skott utan mer rullande bollar :) Så jag är riktigt nöjd och taggar till nästa match i Hedemora på lördag och ska stå i mål då också. Hoppas det går lika bra som idag. Men nu säger jag Godnatt!


På väg

Nu sitter jag på bussen på väg till skolan, det blir en vanlig dag förutom att vi ska hålla på med legorobotar efter lunch. Efter skolan laddar jag för match och att stå i mål :)


Fotbollar

Har nästan bara varit ute sedan jag kom hem från skolan vid tre. Jag har solat och spelat lite fotboll. Mickan är helt galen i fotbollar, när man sparkar iväg bollen så springer hon efter den och nästan hoppar på den. Jag passar även på att äta glass :) 

På en hylla i mitt rum


Måndag

Vilket fint väder det varit i helgen och eftersom jag inte hade någon fotboll så passade jag på att sola. Lite färg fick jag faktiskt när jag satt där på altanen. Hoppas sommaren bjuder på många såna dagar. Igår var det ju morsdag då mamma fick ett nyckelskåp som jag gjort på trädslöjden. Jag var även till Säter till min kusin, åt hamburgare och tittade på när Säter spelade fotboll. I skolan var det en vanlig dag och så har jag varit på fotbollsträning. På onsdag ska jag stå i mål igen :) Vi hörs!


Natti Natti

En helt vanlig skoldag idag och när jag kom hem åt vi tacos. Det var ju så fint väder ute så jag tog med mig kameran ut och fotade. När jag fick min iPhone fotar jag inte lika mycket med systemkameran eftersom det är ju väldigt bra kamera på mobilen. Men när jag ska fotografera tar jag ju såklart systemkameran. Gjorde också några agility hopp med Charlie på gården. Men så säger jag godnatt och hoppas att John blund kommer strax ;)


A dream

En av mina drömmar är att simma med livs levande delfiner, men än så länge har jag bara sett de på Kolmården :)


Onsdag

Det har varit ganska mycket den här veckan, jag hade fotbollsträning i Måndags och idag har jag haft fotbollsmatch i Falun. När jag kom dit fick jag reda på att jag skulle stå i mål men det gick bra jag släppte inte in ett enda, men matchen slutade 1-1.Jag stod bara i en halvlek. Imorgon har vi frilufsdag då jag och två kompisar ska ut och gå. Men nu ska jag snart släcka och säger godnatt!


Allt bra!

Det gick faktiskt ganska bra att stå i mål, än vad jag trodde. Jag släppte bara in ett slarv mål. Men jag stod ju inte hela matchen utan bara andra halvlek. Vi förlorade med 3-0. Efter det var jag ich mamma till coop, och sedan har vi fixat lite på gården.Men nu sitter jag i soffan och tittar på Eurovision :)


Sommar men ändå inte

Det är redan fredag, den här veckan har verkligen gått fort, det är bara 26 dagar kvar till sommarlovet. Idag kändes det att sommaren är nära men när jag kom hem från skolan började det såklart spöregna. Jag tycker att det inte är vår men ändå inte sommar :) I helgen blir det nästan bara fotboll imorgon har vi match och då ska jag stå i mål för första gången, sjukt nervös. På söndag ska jag till Avesta igen på uttagning till dalalaget. Det blir nog bra :) Ha en bra helg!


Klätterapa

Mickan är en riktig liten klätterapa som älskar att sitta i trädet :)

Grillfest och annat!

Hoppas ni haft en bra helg! Jag var till kupolen i fredags och köpte skolavslutnings kläder. I lördags hade vi grillfest för att mamma fick en grill när hon fyllde år och nästan hela tjocka släkten kom. På söndagen var jag nervös för då skulle jag döma i fotboll,men det gick hur bra som helst. Så min helg kunde alltså inte bli bättre.


Taggad

Nu är jag taggad till dala uttagning och match senare idag, känner på mig att det här blir en bra dag :)


Helg

Sitter i skolan och väntar på bussen som kommer vid fyra ,sedan ska jag hem och göra mej redo för fotbollsträning :)


Soliga dagar!

Nu känns det att snart är sommaren här och särskilt idag, men tyvärr ska det bli kallare i helgen. På torsdag är det ju kristi himmelsfärd så då är jag ledig och lika på fredag. På torsdag ska jag på uttagning till dalalaget och senare på dagen har jag årets första serie match :)
Så nu säger jag Godnatt för idag.


Vattenklocka

Jag gjorde en klocka i slöjden för ett tag sedan :)


5 månader!

Igår vart Mickan 5 månader ,tiden går så fort. Jag tyckte nyss hon var en liten boll :)


Valborg

Hoppas ni haft en bra valborg.Jag trodde inte min valborg skulle bli så rolig. Vi åkte och lämnade Charlie hos mormor och så var vi och tittade på lite brasor sedan åkte vi till gustafs och där träffade jag två kompisar som jag följde med hem. Där tittade vi på en film. Och idag har jag inte gjort något speciellt :)