Januaris glossybox

Igår kom Januaris glossybox hem i brevlådan och jag blev precis lika nyfiken som förra gången.
Tandkräm ifrån Oral-B som ska ta bort missfärgningar och gör tänderna vitare snabbt. Jag testade den och jag trodde att den skulle vara jätte stark men den var raka motsatsen, så den kommer nog bli en ny favorit.
En typ hårolja som återfuktar, skyddar mot värme och antioxidanter vindruvskärnextrakt på hårfärgen.
Sedan en ögonbrynspenna som är i vaxformulan som ska ge de form, ett naturligt och hållbart resultat.
En primer ifrån Benefit som ska minska synligheten av porer och linjer. Den ska även ge en jämnare hud som bas och gör så att makeupen håller längre. Jag är extra nyfiken på att prova den här!
En Cream som återaktiverar huden energi och sedan ska den göra en massa andra saker som jag inte förstår vad det är ;)
 

Vardagslyx
TAG-aboute me

Det är jätte många på Youtube som gör challange ,hauls , tags och en massa annat. Själv är jag inte den personen som kan sätta mig framför kameran och prata, men jag tänkte att jag kan försöka göra tags där man svarar på frågor och om det är något mera ni vet som man kan göra så får ni gärna kommentera.
1.Har du ett mellannamn? Ja, Karin
2.Favorit ämne i skolan? Jag har inte direkt något favorit ämne i skolan
3.Favorit dricka? Cola eller Fanta exotic
4.Favorit låt just nu? Timber med Pitbull
5.Vad skulle du döpa dina barn till? Haha det har jag inte alls tänkt på
6.Spelar du någon sport?Ja jag spelar fotboll på somrarna
7.Favorit bok? Sjutton år och skitsnygg
8.Favorit färg? Röd, marinblå, och grå
9.Favorit djur? Delfiner ;)
10.Favorit parfym? Our moment, såklart
11.Favoritsemester? När jag åkte till Thailand
12.Har du gått ut skolan? Nepp
13.Har du varit utomlands och iså fall hur många  gånger? Ja jag har varit utomlands 8 gånger
14.Talar du något annat språk? Ja,Engelska och Spanska fast inte flytande
15.Hur många syskon har du? Jag har inga syskon
16.Favorit butik? Oj svår fråga, men jag tar Bikbok
17.Favorit restaurang?  Jag gillar de flesta resturanger
18.Tycker du om skolan? Nja
19.Favorit youtuber? Har inte direkt någon favorit
20.Favorit film? Safe haven
21.Favorit TV-program? Drömkåken
22.PC eller MAC? Har inte testat Mac så jag vet inte
23.Vilken mobil har du? En vit iPhone 5
24.Hur lång är du? 168 cm
 

Förväntningar!

Hej alla och hoppas att allt är bra med er! Usch vad kallt det är ute men en kopp te och vänta på att Mia på Grötö ska börja. Det är så mycket saker jag har att se fram emot i vår och sommar, en sak är att på påsklovet ska jag åka till Spanien med fotbollslaget, helt sjuk vad jag längtar!Glossybox

En sak som jag fick i julklapp är prenumeration på Glossybox. För er som inte vet vad det är så är det att man får hem 5 produkter i mindre stolekar en gång i månaden. Jag fick hem typ en jul och nyårsbox men det gör inget ;) och så tänkte jag visa vad jag fick.
 
Ett väldigt mörkrött nagellack och är en originalprodukt som skulle kostat 149 kronor. Så att det ska bli väldigt roligt att testa.
En creme som ska mjukgöra,våda och boostar huden kring ögonen
Sedan ett läppbalsam som ska ge läpparna en fin färg och det innehåller kakao-,mango- och kokossmör men jag tycker att det luktar tandkräm ;)
Lösögonfransar och det är världens mest sålda och älskade av makeup-artister och kändisar, jag har aldrig använt lösögonfransar men vi får se om jag testar dem
En mascara ifrån Elizabeth Mott som ska höja volymen på dina fransar utan att det smular sig och jag älskar verkligen formen på borsten.

Jag lever!

Nu var det ett tag sedan jag skrev här men jag har inte haft lust och inspration till det, men jag hoppas att den är tillbaka. Idag började jag skolan igen efter ett väligt slappt jullov. Hela dagen idag har jag tänkt att det är måndag men det är ju faktiskt Torsdag så snart är man ledig igen. 
Har ni några ideer om vad jag kan blogga om? Kommentera gärna isåfall :)

Årets första dag!

Kvällen igår var grym men ändå lugn. Det nya året firade jag med fem stycken kompisar hos en tjej som också bor i Gustafs. Vid tolvslaget gick vi ut på altanen och tittade på alla raketerna men själv så smällde vi inga.Sedan sov jag också kvar där. 
2013 var ett grymt år men den jobbigaste dagen måste nog vara den 13 mars då vi var tvugna att ta bort Missa och fortfarade kan jag fälla några tårar.I fotbollen så har jag blivit både målvakt och domare. Men en sak jag kom på nu är att jag har glömt att berättat: jag ska på One direction konserten i sommar! Även om det var ett tag seda vi fick biljetter.