Hej igen!

Nu var det ett par dagar sedan jag skrev här. Jag har haft fullt upp med annat
som fotbollsträning, match och skolan. Fredags vandrade min klass ungefär 16 km. I helgen har jag befunnit mig i skogen. Skolan har ju börjat nu så jag hinner inte riktigt med allt. Idag började vi med de riktiga schemat. Har även haft fotbollsträning som gick jätte bra.


Frilufsdag

Två dagar har jag gått i skolan sedan sommarlovet tog slut.Igår hade vi typ bara information kändes det som,men idag har vi haft friluftsdag med klasskamp. Mickan ligger just nu upp och ner på mattan i mitt rum så jag säger också godnatt!


Väckarklockan är ställd

Avslutade det här sommarlovet med bio med familj och min kompis. Vi tittade på Hur många kramar finns det i världen. En bra film om du frågar mig, men jag tycker nästan Hur många lingon finns det i världen (samma skådespelare) är bättre. Men nu ska jag släcka och sova så godnatt :)

Bye summer!

Tiden bara rullar iväg. Imorgon börjar skolan igen, sommarlovet har gått värdigt fort men ändå tycker jag att det var jätte länge sedan det var darlecarlia cup. Det ska bli skönt att skolan börjar igen med det vanliga rutinerna. Jag har hunnit med ganska mycket den här sommaren ,kompisar, badat, solat, varit i Spanien och en massa annat. Nu när skolan börjar tycker jag att sommaren börjar glida mot sitt slut och hösten kommer.


Kvällsnöje!

I brevlådan idag låg 101 nya idéer som kommer fyra gånger om året. Ett tips till dig som gillar inredning och bara måste ha något att pyssla med ;)


Godmorgon!

En bild ifrån Spanien
Snart ska jag och mamma dra till Falun. Jag ska till tandläkaren och sedan ska
vi shoppa. Måste köpa lite nya saker inför skolstarten på Måndag och andra saker. Men ikväll är det match :)

Ny färg!

Har idag bara tagit det lugnt hade lite ont i foten igår efter fotbolls träningen. Mamma fixade även mitt hår idag med en ny färg, mörkare med ljusa och röda slingor. (Slingorna syns inte på bilden) Är så nöjd! :) 
Före bilden är ifrån släkträffen i lördags då jag hade plattat håret :)

Linn bakom kameran

 

Släktträff och annat

Jag har haft en helt underbar helg med släkt och vänner. Släktträff igår som vi har en gång om året. Och jag träffade en massa människor som jag inte sett på årtal bland annat min tremänning Maja som bor  väldigt långt ifrån oss. Jag har dömt en match och spelat en. Vi förlorade dock tyvärr.  Hoppas ni också haft en bra helg! 

Tittut!

I sin lilla koja ;) 

Vanliga dagar

Godmorgon!
Igår så vart den ingen match för att de hade hoppat av serien. Men istället blev det fotbollsträning. Igår bakade jag även kladdkakemuffins och gick en promenad med Charlie. Man kan kalla det för en vanlig dag alltså. Det ska bli ganska skönt när skolan börjar och man få gå in i den vanliga rutinen ,men lektionerna vet jag inte om jag längtar så mycket till ;) 

Tisdag

Hoppas ni haft en bra start på veckan. Igår var jag med en kompis och så började fotbollsträningen efter sommaruppehållet. Så idag har jag inte gjort något speciellt. Men vilket oväder det har varit nu på kvällen. Jag och mamma som tänkte ta en springtur.Charlie blir rädd bara att det regnar ,sitter och skakar och vet inte riktigt vart han ska ta vägen. Så nu ligger både Mickan och Charlie på golvet i mitt rum.Men hoppas på bättre väder imorgon för då är det match :) Vi hörs! 

18 dagar i Spanien

 
Badat i havet och poolen nästan varje dag. Vi var även och badade i en saltsjö, det sved ordentligt på alla sår man hade,men man flöt som en kork i vattnet. På botten låg kristaller av salt så det gjorde ganska ont att kliva på de. En kväll tog vi bussen in till Torrevieja centrum och åt på en jätte god restaurang med trerätters middag. Sedan åkte vi ett tåg som gick runt i stan. Så kan en dag se ut för oss...förutom att åka tåg för det var ju första gången. Vi åkte även båt till en ö med ett par kompisar men jag tog inte med mig kameran dit.

Hemma igen

Nu hoppas jag att Sverige bjuder på lika fina dagar som i Spanien. Vid åtta imorse gick planet 
hem så det blev en tidig morgon. Resan hem gick väldigt snabbt och smidigt. Det känns nu att det inte vart så mycket sömn inatt men med solsidan och en plankstek blev det bättre ;) Det kommer några flera bilder från resan framöver :)