Stockholm

Tisdagen i Stockholm med konfirmationen var hur bra som helst även om vi fick lov att gå i kyrkan. Vi shoppade ju också då jag var för   
första gången in i en hollister buktik, där hittade jag en grå t-shirt som bara kostade 120 kronor, det kallar jag för ett riktigt bra köp. Men vi åkte hem igen med bussen på kvällen men jag hade inte haft några problem med att stanna kvar i några dagar ;)

Jag och Charlie

Åh vad jag älskar honom!Måndag!

Då är det måndag igen efter helgens roligheter. I fredags efter skolan tog jag och två kompisar bussen till kuploen jag köpte bara en julklapp till mamma men det kan jag inte säga vad det är... ;) I lördags var jag till kuploen igen med mamma och pappa för att köpa ett par nya Lee jeans, älskar mina andra som jag köpte i somras så sjuk mycket. Men det var bara inte de jag gjorde på lördagen utan var på Leksands match senare på dagen och Leksand vann ju mot Luleå men 3-2. Och sedan på söndag var jag på gudstjänst med konfirmationen.   
 
Imorgon bitti drar jag till Stockholm med konfirmationen

Välkommen in!

 
Är så himla nöjd med mitt nya rum. Nu fattas det bara en fin spegel, gardiner och en tavel hylla som ska sitta ovanför bänken. Men man kan väl säkert fylla på med lite andra saker också ;) Vad tycker ni vart det fint?

Vardagslyx är aldrig fel!

Bonde söker fru,nutella, krokant,frukt och en varm brasa💕

Måndag!

Godkväll alla underbara bloggläsare!
Idag har vi inte suttit vid skolbänkarna i skolan utan varit på utflykt till Falun med min och en annan klass då vi var till Carl Larsson gården och dalarnas muséum. Det visade sig senare att skolan inte hade med sig någon lunch så ungefär 40 personer fick äta på McDonalds.   
Bilder ifrån veckans instagram!
Jag ska försöka göra ett inlägg så fort som möjligt om rummet som nu är klart.
 

Långhelg

Då var det måndag igen efter långhelgen.Vi hade studiedagar torsdag och fredag då jag hade utvecklingssamtal men när lärarna inte ger en uppgifter så blir det två lediga dagar ;) I lördags var jag i Borlänge på FLL (first lego league) där man tävlar mot andra klasser, för min klass gick det inte så jätte bra för men det var ganska kul ändå. Det ligger en snarkande Charlie i min säng nu så jag säger väl godnatt! 
 
 

Nästan klart!

På söndagskvällen fick jag äntligen flytta in på mitt rum igen. Men jag har bara inte haft tid och ork att blogga om det. Rummet känns mycket större och fräcschare med ljusa tapeter än det röda. Det fattas bara möbler och lite små pyssel. Ett mindre skrivbord som ska stå i hörnet vid sängen och hemnes byrå med 8 lådor ifrån IKEA har jag tänkt att jag skulle ha. 
Den randiga tepetern är ifrån Rusta och den vita är ifrån Coop
 Så nu har vi så länge ställt in hemnes byrå med tre lådor som vi hade sedan tidigare. Men den ska säljas så är ni intresserade så klicka på http://www.blocket.se. Men jag är jätte nöjd med mitt typ nya rum, det känns som ett helt nytt rum iallafall.  

Helg frukost!
Mitt rum just nu

Jag valde tillslut tapeter till mitt rum. 
Det kommer bli en randig fondvägg och resten av väggarna blir vita. Jag tror och hoppas att det kommer bli bra. Så igår rev jag och mamma bort den gamla tapeterna. Resultatet kommer när det är klart :)