Helgen

Jag har inte uppdaterat på bloggen sedan i onsdags men jag har haft en massa andra saker att göra. I fredags träffades hela fotbollslaget och åt pizza och planerade resan till Barcelona och det är mindre än tre veckor kvar, längtar! Men i Lördags var det fotbollsträning och när jag kom hem satte jag mig i en stol på altanen och bara njöt av det fina vädret. Sedan gjorde jag mig iordning och åkte på tjejkväll och där sov jag också över. Så jag kan verkligen säga att helgen varit grymt bra, hoppas eran helg varit lika bra som min :) 

Och så släcka vi lamporna och tände ljus när det var Earth hour :)

Favorit parfymer!




Baby lips

Som några av er kanske vet så kommer baby lips till Sverige vecka 18 och de kommer kosta 39 kronor men eftersom jag fick tre stycken i julklapp (beställda ifrån USA) så tänkte jag göra en liten recension på de. Baby lips är ett läppbalsam som ska ha solskyddsfaktor 20, och ska göra läpparna mjuka i 8 timmar.
1. Heter Cherry me och är röd, det ger inte en jätte stark röd färg som exempel ett läppstift och det tycker jag är bra. Det är den som jag har använt mest och den luktar körsbär,så gott.
2. Hydrate heter de här läppbalsamet och ger inte någon färg utan bara återfuktar läpparna. Jag tycker att de luktar typ citron
3. Heter pink punsch. Det hör man på namnet och om man tittar på förpackningen att de ger läpparna en fin rosa färg och den luktar också hur gott som helst. Jag tycker att det är den som ger mest färg.

Babylips är perfekt om man inte gillar att ha så jätte mycket färg på läpparna. Den är ju också lätt att ha med sig i fickan eller väskan och bara svepa på. Förpackningen är ju fin eftersom de är färglada men ser ändå enkla ut och alla lukar sååå gott. Det jag tycker är negativt med baby lips är att de ska åkerfukta i 8 timmar,men jag tycker inte att de håller så länge.

Ny design

Min kusin hjälpte mig igår med att göra en ny bloggdesign, vad tycker ni, blev den fin? Jag tyckte att den gamla började bli lite tråkigt eftersom jag haft den ett bra tag. Men igår kväll kände jag sakta att jag gick ont i halsen och imorse vaknade jag med snuva och hosta också. På morgonen nu har jag iallafall varit på min sista gudstjänst för konfirmationen så nu ligger jag i sängen och tittar på film, hur har eran helg varit? :)

Behöver er hjälp!

En sak jag längre funderat på att jag vill ha är en Victoria Secret body 
mist. Men jag vet inte vilken som luktar godast så då undrar jag vilka tycker ni luktar godast? Väldigt tacksam för tips! :) 


Snälla snö försvinn och kom tillbaka i december!

När jag slutade skolan så tog jag och en kompis bussen till gymmet och när vi var klara åkte jag till mormor och jag var väldigt hungrig eftersom de inte var en någon god mat i skolan och när mormor berättade att det skulle bli tacos blev jag så glad (det är min favorit mat om ni inte viste de, hehe...) Men en sak som är tråkigt är ju att de kommit så mycket snö det är 15 cm där jag bor, usch snön kan gärna få försvinna och låta våren komma istället :) Tänk att förra veckan satt jag ute på altanen och fikade och mina nya nike skor som jag köpte förra veckan har jag inte heller kunnat använda så mycket.
Förra veckan!



Tisdagen

Hoppas ni överlevt några dagar utan att jag bloggat men har bara inte haft tid och lust. Så idag när jag kom hem efter skolan skrev jag lite på historia uppsatsen. Imorgon ska jag och en kompis träna efter skolan och sedan ska jag till mormor på kalas för hon fyller år. Nu ligger Mickan bredvid mig i sängen och sover, så godnatt!
Igår hade jag fotbollsträning så jag fick träna med de nya fotbollsskorna :)


Träning

Ska snart åka iväg på fotbolls träning och senare ikväll blir det pizza och Let's dance framför tv'n med mormor :) Ha en fortsatt trevlig Fredag!

Nya skor

Nike free 5.0

realTechniques borstar

För någon vecka sedan så beställde jag realtechniques borstar ifrån ebay för ungefär 200 kronor för 4 stycken, de tycker jag är ett väldigt bra pris. Så igår låg de i brevlådan och jag blev verkligen hur glad som helst. Jag har inte hunnit testa de så mycket men jag provade de i morse och jag älskar de verkligen.
1. Den andvänder jag till rouge och den är mycket kompakt och hur len som helst. Jag hade en annan borste förut ifrån Åhléns och oj vilken skillnad de var.
2. Andvänder jag till Foundation och jag tycker att den är lagom stor och den är också jätte kompakt och len.  
3. Kommer jag också använda till Foundation fast runt typ runt ögonen eftersom den är lite mindre.
4. Den kommer jag använda till ögonskugga men jag är inte den personen som andvänder de varje dag men, men...  

Mickan

 

Måndag

Idag har jag haft hemstudiedag för att vi ska ha utvecklingssamtal, så dagen började med utveklingssamtal vid nio, sedan gick jag med Charlie, och eftersom det var hemstudiedag så har jag pluggat såklart. Så imorgon ska jag till skolan igen och sedan är det hemstudiedag på onsdag igen :)

Långhelg!

Nu tar jag långhelg för att imorgon är vi lediga då jag ska till doktorn och kanske åka slalom. På måndag och onsdag har vi hemstudeidag men på måndag ska jag på utvecklingssamtal. 
Så har nyss kommit hem ifrån skolan och ska snart ut och springa :)




Schackrutor!

Recept till 30 st kakor
Det hör behöver du:
- 200 g smör
- 1 dl strösocker
- 2 tsk vaniljsocker
- 4 1/2 dl vetemjöl
- 2 msk kakao
Gör så här:
1. Blanda smör, socker, vaniljsocker, och vetemjöl arbete sedan ihop till en smidig deg.
2. Dela degen i två lika stora delar
3. Blanda kakao i den ena delen, tillsätt ev lite mjöl i den andra.
4. Dela både den ljusa och den mörka degen i två delar. Rulla ut de fyra bitarna till ca 1/2 cm tjocka längder.
5. Lägg en ljus längd bredvid en mörk, en mörk längd ovanpå den ljusa och en ljus ovanpå den mörka. Tryck sedan till den lite.
6. Svep in i plastfolie eller bakplåtspapper och låt stelna i kylskåp ca 1 timme. Sätt ugnen på 175 grader.
7. Skär rullen i cirka 3 mm tjocka skivor. Lägg sedan på bakplåtspappersklädd plåt. Grädda i mitten av ugnen i 8-10 minuter
Lycka till!
Om du inte förstod hur man gör rutorna finns det på YouTube! 


Tisdag

Hej, hoppas allt är bra med er och att ni äter goda semlor idag eftersom de är fettisdagen, själv har jag inte ätit några idag! Efter skolan så skulle vi besöka mentalvårds museet i Säter med konfirmationen och det var ganska intressant att lyssna på hur de behandlade patienterna förr och hur sjukt det var. Så jag kom hem vid 5 och bakar just nu schackrutor för första gången, recept kommer imorgon! 
(Random bild hahah)

Ta mig till Spanien!




Godmorgon!

Idag fyller min älskade pappa 45 år och det firades med mys frukost  
och Vasaloppet på TV'n. Senare kommer släkten så jag har gjort en tårta som snart ska bli klar. 




Glossybox februari!

I torsdags låg februaris glossybox i brevlådan och det var tyvärr den sista boxen på den här permutationen men det var sex produkter i den.
Tyckte verkligen att det var en snygg design på boxen!
 
En rengöringssvamp som balanserar PH-värderna och milt exfolierar huden. Den är fylld av vitaminer, mineraler och aminosyror. (Förlåt att det inte blev någon bra bild på svampen men jag ville inte öppna den ur påsen)
En mörk grön ögonskugga ifrån The body shop.
 
En gele som ska återfukta kroppen och den luktar jätte gott.
Återfuktande plåster som används under ögonen. Reducerar fina linjer, ger huden energi och lyster, minskar ringar och mörka ringar. Fick tre stycken. Jag tror inte att jag kommer att använda de men, men...
Ett orange nagellack ifrån Hot make-up och heter Passion, det är speciellt utvald för februaris kärlekstema.
En nyhet ifrån Läkerol med smak av hallon och citron gräs, och den var verkligen hur god som helst!