Gott och blandat

Det känns som att jag inte skriver något alls är på bloggen nu. Men igår var jag och mamma till kupolen för att göra lite ärenden. Och idag har jag varit på cup i Avesta hela dagen men det gick inte alls
bra för mitt lag. Vi har föräldrar match på tisdag sedan ska jag lägga fotbollsskorna på hyllan för vintern. Den här fotbolls säsongen har gått hur fort som helst tycker jag. Har ätit plankstek och duschat  så nu har jag lagt mig, är så himla trött. Vi hörs! 



Instagram



Det är mycket i skolan nu så jag hinner inte med bloggen, ska försöka ändra på det ;). Men jag brukar lägga ut några bilder på instagram ibland linnenj heter jag där :)



This is us

Var på bio igår och såg en grymt bra film, This is us av One direction. De har filmat under deras turné, vad som händer bakom scenen och lite sånt :) 



Lilla Charlie

Tittade på en massa gamla bilder i datorn och hittade en bild på Charlie när han inte ens hade flyttat hem till oss. Tänk att det är mer än sex år sedan...


Måndagar...

En helt vanlig Måndag idag med vanliga lektioner i skolan och fotbolls träning. Igår var jag till kupolen med mina kompisar då jag hittade två tröjor och en ny pyjamas eftersom min favorit gick sönder. Men imorgon blir det bio efter skolan. Så nu säger jag Godnatt :) 





Lördag

Skoldagarna rullar på och tiden går jätte fort tycker jag.Efter skolan igår hade vi överrasknings fest för mormor som hade namnsdag. Idag har jag spelat match fast det gick inge bra men det gick bättre att döma senare ;)


Kvälls te

Sitter i soffan och tittar på Idol med en kopp te


Förkyld och födelsedag...

Hej allt bra?
Här är det ganska bra. I Torsdags var det ingen vanlig dag utan min födelsedag men det var en annorlunda födelsedag jag var sjuk och var hemma ifrån skolan. Förkyld, halsont och inte pigg. Men på fredagen kände jag mig tillräckligt frisk för att gå till skolan. På kvällen hade jag kalas för släkten då vi åt tacos. Det vart en ganska bra födelsedag ändå och jag fick en massa fina presenter. Här kommer några av presenterna jag fick :)