Mot Gotland!

Nu ska jag ut och resa en gång till. Står nu och väntar på tåget till Stockholm som sedan ska ta oss med båt till Gotland. Jag kommer hem igen på Måndag och jag ska försöka att lägga ut något här på bloggen iallafall ;)



Barcelona 2014

Nu var det länge sedan jag skrev ett inlägg här men som ni kanske vet så har ju jag varit i Spanien men fotbollslaget. Så jag har haft fullt upp med att njuta i Spanien, jag tänkte att jag skulle lägga ut något inlägg när jag var där men tiden räckte inte till. Men resan var helt amazing en sak som man kommer att minnas för livet och pricken över i var att fick vi ju se Barcelona spela. De var så coolt att komma in på arenan och vilken stämning de var. Vi fick ju inte heller bara se Barcelona spela fotboll utan vi gjorde ju de själva också. De gick inte så jätte bra för vårt lag i cupen men vi vann FairPlay (snällast på plan) 



Snart så...

Nu är det inte långt kvar till det är påsklov för de får jag på onsdag, och det är endast 5 dagar kvar till jag åker till Barcelona med bästa fotbolls laget och jag har inte börjat packa änn...  Så imorgon ska jag och mamma handla de sista inför Spanien. Men det är så mycket jag har att se fram emot som exempel fyra dagar efter jag kommit hem ifrån Spanien så drar jag till Gotland med konfirmationen
Vad ska ni göra i påsk? :)

Veckan före påsklovet..

Det känns som att det är så mycket i skolan just nu före påsklovet prov och en massa annat som ska vara klart, så bloggen blir det inte så mycket tid till den här veckan tror jag. Men iallafall förra veckan så  kom min Victoria Secret body mist hem i brevlådan och jag valde tillslut Pure daydream och den luktar så himla gott. Jag beställde min ifrån Tradera där den var billigast :)


Instagram

 
Om jag inte uppdaterar så bra här, kan ni se mig på Instagram isället, linnenj heter jag där. För insprationen till bloggen är just nu inte så bra men hoppas den kommer tillbaka snart ;)